v

Michel van Tuil – Drankenstudie

De liefde voor wijn en andere alcoholische dranken dateert al uit mijn horecatijd in de jaren zeventig. Na de vinologenopleiding in 1983 cursussen gaan geven voor slijters op het gebied van wijn, gedistilleerd en bier. Dit naast een Wijn- en Delicatessen winkel, die ik samen met mijn vrouw en zoon ruim twaalf jaar in hartje Den Bosch heb gehad.

Vanaf 1998 full time bezig met het geven van allerlei cursussen op het gebied van wijn, waarbij mijn vrouw mijn steun en toeverlaat op de achtergrond is.

Daarnaast ook nog docent bier en gedistilleerd voor het slijters vakdiploma en gastdocent voor de Liquoristen opleiding voor Cognac, Armagnac en fruitdistillaten.
Verder ook de schrijver en uitgever van de cursusboeken voor SDEN 2 (Opstap naar de Wijn) en SDEN 3 (De Wijnwereld).

Gevestigd in Den Bosch. Website: Drankenstudie

Michel van Tuil – Drankenstudie

Michel van Tuil – Drankenstudie

De liefde voor wijn en andere alcoholische dranken dateert al uit mijn horecatijd in de jaren zeventig.