v

Linda Driebergen

Wijn is een boeiend product, hoe meer je van wijn weet, hoe interessanter het wordt. Als gepassioneerd Register Vinoloog deelt Linda Driebergen graag haar kennis en geeft zij verschillende cursussen om je meer te leren over wijn. Je leert welke wijn je bij een gerecht kan drinken, en hoe je een wijn uit het schap bij de winkel of van de wijnkaart kan kiezen. Welke wijn kan je bewaren en hoe herken je de druivenrassen. Kies een cursus die bij je past!

In De Oude Keuken aan de Katwijkerweg 16 in Rijnsburg is Linda Driebergen de gastvrouw. Aan haar gezellige tafel onthaalt zij al vele jaren gezelschappen van 4 tot 8 personen. Vanaf 1 juni 2020 is de ruimte in de Keuken volgens de veiligheidsrichtlijnen ingericht. De sfeer is er warm en gastvrij. Iedereen voelt zich snel thuis. Linda zorgt voor lekkers, u geniet. Prachtige hapjes en gerechten, bereid met mooie, verse producten. Lunch, diner, amuse diner of high wine…, het kan allemaal. Goed om te weten: Linda is Register Vinoloog. Bij elk gerecht verzorgt zij desgewenst de heerlijkste en meest passende wijnen, waarover ze u bovendien echt álles kan vertellen.

Gevestig in Rijnsburg Website: De oude Keuken

Linda

Linda Driebergen

Wijn is een boeiend product, hoe meer je van wijn weet, hoe interessanter het wordt. Als gepassioneerd Register Vinoloog deelt Linda Driebergen graag haar kennis en geeft zij verschillende cursussen om je meer te leren over wijn.