v

Klazien Vermeer – De Wijnschool

Klazien Vermeer is de drijvende kracht achter de Wijnschool. Zij is Registervinoloog SDEN 4, Register Wijndocent en Aanbevolen Docent van de Wijnacademie.. Zij heeft ook de WSET gevolgd. Klazien is 11 jaar opleidingsmanager geweest van de Wijnacademie en heeft onlangs besloten zich geheel op De Wijnschool te richten.

De Wijnschool is gevestigd in Stadsboerderij Nijkerk, een Rijksmonument uit 1789. De lessen worden gegeven boven de wijnkelder. Bij mooi weer wordt er tevens gebruik gemaakt van de Stadstuin met gedeeltelijk overkapping.

Klazien is in 2016 door Perswijn uitgeroepen tot Wijnvrouw van het Jaar en is onlangs onderscheiden met de Wijnrank door de KVNW vanwege haar verdiensten voor de ontwikkeling van het wijnonderwijs.

De lessen bij Klazien worden op locatie gegeven, maar zij is ook gespecialiseerd in het online en hybride lesgeven. Cursisten kunnen gebruik maken van een digitaal klaslokaal (online leeromgeving).
Klazien is ook werkzaam als Professional Trainer en zij geeft i.s.m. de SDEN Train-de-Trainer cursussen aan (beginnende) wijndocenten.

Gevestigd in Nijkerk. Cursuslocaties Nijkerk, Harderwijk en De Koog op Texel. Website: De Wijnschool

Klazien

Klazien Vermeer – De Wijnschool

Klazien Vermeer is de drijvende kracht achter de Wijnschool. Zij is Registervinoloog SDEN 4, Register Wijndocent en Aanbevolen Docent van de Wijnacademie..