v

Jacqueline Wassenaar – Into the Wine

Sinds 29 augustus 2017 mag ik, Jacqueline Wassenaar, mij registervinoloog van de wijnacademie noemen. Een pittige studie, maar elke dag nog blij en dankbaar dat ik het heb gedaan, en heb afgesloten met een diploma met bijbehorend speldje. Vinoloog is een beschermde titel met een erkend diploma.

Bij het behalen kun je ervoor kiezen bijgeschreven te worden in het register, je bent dan registervinoloog. Om in het register te blijven is het belangrijk om je kennis up to date te houden, daarom volg ik veel masterclasses, ga naar bijeenkomsten en ga mee op wijnstudiereizen. Hier krijg je punten voor, en deze punten worden bijgeschreven in het register.

De wijnwetgeving in de wereld van wijn is steeds in beweging en aan het veranderen, heel belangrijk dus om goed bij te blijven leren. Ik ben zo ontzettend trots dat ik mijzelf Vinoloog mag noemen.

Gevestigd in Oudeschoot. Website: In to the Wine

Linda

Jacqueline Wassenaar – Into the Wine

Sinds 29 augustus 2017 mag ik, Jacqueline Wassenaar, mij registervinoloog van de wijnacademie noemen.