Wijndocent Esther

Esther Meijer – Anywine

Facebooktwitterlinkedinmail

Esther Meijer

Esther Meijer is RegisterVinoloog® en Aanbevolen Wijndocent van De Wijnacademie. Esther komt uit een gastronomisch nest en heeft de liefde voor eten & drinken van huis uit meegekregen. Ze is sinds 2004 eigenaar van AnyWine en AnyTea en heeft tevens jarenlange ervaring als docent bij de kook- en wijnschool Librijes Atelier in Zwolle.

Smaak, walsen, slurpen of proeven… Wat voor wijn geldt, gaat ook voor thee op. Als gediplomeerd theesommelier geeft Esther verrassende theecursussen.

In welke regio’s ben ik actief?

Kampen/IJsselmuiden, Zwolle, Emmeloord en Steenwijk, of op locatie.

Mijn specialismen zijn:

Foodpairing! Wijn & Spijs, Thee & Spijs.
Denk behalve aan cursussen en proeverijen, ook aan een wijn & spijs diner op locatie.

Horecatraining

Esther geeft incompany trainingen. Maatwerk gericht op wijn, wijn & spijs, wijn omschrijven voor de gast, thee, gedistilleerd, actieve verkoop, gastvrijheid en samenwerken binnen het team.

Wat maakt mijn manier van lesgeven uniek?

De smaakpapillen van Esther zijn mede door haar vele kennis en ervaring bovenmatig ontwikkeld. En juist die kennis draagt ze graag over aan jou. In een toegankelijke en vriendelijke setting creëert Esther precies de juiste sfeer om wijn meer aandacht en meer woorden te geven. Bij Anywine wordt gewerkt in groepen met maximaal 12 cursisten.

Waarom ik persoonlijk vind dat iedereen meer over wijn moet weten:

Hoe meer je weet van een product, hoe meer je geniet! Esther vindt het belangrijk dat haar cursisten in hun eigen woorden een wijn én hun eigen voorkeuren leren omschrijven.

Mijn (wijn)quote:

Het motto van Anywine: “Smaak krijgt woorden”

Laat een reactie achter

Scroll naar top