La Causerie – cursussen met extra verdieping

Wijncursus voor gevorderden – wijn begrijpen! – SDEN-3plus WineConnoisseur**

Weet je al het nodige van wijn en houd je van koken of lekker eten? Dan is deze vervolgcursus wijn (die je tot boven level 3 brengt) een aanrader! Je verdiept je kennis en culinair begrip en breidt je proefervaring uit.

wijncursus2Negen avonden nemen we je mee naar alle hoeken van de ‘oude’ en ‘nieuwe’ wereld. We gaan de diepte én duisternis in want er wordt veel blind geproefd. Dat is moeilijk maar ook erg leuk, het levert verrassende gesprekken en proefnotities op. Gedurende de cursus proef je meer dan 100 wijnen. Veel meer dan bij welke vergelijkbare wijnopleiding dan ook. La Causerie is onafhankelijk en niet voor niets de grootste opleider in de regio met veel tevreden cursisten, zowel amateurs als professioneel.

De kosten van de wijncursus voor gevorderden bedragen €500 per persoon (inclusief 21% BTW, d.w.z. €413,25 excl BTW). Bij gelijktijdige aanmelding van vier of meer personen is €25 per persoon korting. Op verzoek kunt u in twee termijnen betalen. Het zeer fraai uitgevoerde en uitgebreide wijncursusboek “Aan de slag met wijn” geschreven door Peter Klosse kost circa 67 €. Een waar standaardwerk voor iedere wijnliefhebber en professional. Het boek is te bestellen bij SVH. Een alternatief cursusboek is  “De Wijnwereld” van Michel van Tuil (circa 40 €).

Deze cursus start online en wordt zodra het kan fysiek voortgezet.  Wil je nog meedoen? Neem even contact op met docent Léon Krijgsman, whatsapp 06-19156960

Wil je informatie over de vervolgcursussen die later worden gepland stuur La Causerie dan een e-mail?