La Causerie – cursussen met extra verdieping

Wijncursus voor gevorderden – wijn begrijpen! – SDEN-3plus WineConnoisseur**

Weet je al het nodige van wijn en houd je van koken of lekker eten? Dan is deze vervolgcursus wijn (die je tot boven level 3 brengt) een aanrader! Je verdiept je kennis en culinair begrip en breidt je proefervaring uit. Léon Krijgsman is de docent van La Causerie en staat bekend om zijn uitgebreide kennis en de prachtige wijnen die hij in de cursus gebruikt. Hij heeft tevens een Italiaanse Sommeliers opleiding.

wijncursus2Negen avonden nemen we je mee naar alle hoeken van de ‘oude’ en ‘nieuwe’ wereld. We gaan de diepte én duisternis in want er wordt veel blind geproefd. Dat is moeilijk maar ook erg leuk, het levert verrassende gesprekken en proefnotities op. Gedurende de cursus proef je meer dan 100 wijnen. Veel meer dan bij welke vergelijkbare wijnopleiding dan ook. La Causerie is onafhankelijk en niet voor niets de grootste opleider in de regio met veel tevreden cursisten, zowel amateurs als professioneel.

De kosten van de wijncursus voor gevorderden bedragen €500 per persoon (inclusief 21% BTW, d.w.z. €413,25 excl BTW). Bij gelijktijdige aanmelding van vier of meer personen is €25 per persoon korting. Op verzoek kunt u in twee termijnen betalen. Het zeer fraai uitgevoerde en uitgebreide wijncursusboek “Aan de slag met wijn” geschreven door Peter Klosse kost circa 67 €. Een waar standaardwerk voor iedere wijnliefhebber en professional. Het boek is te bestellen bij SVH. Een alternatief cursusboek is  “De Wijnwereld” van Michel van Tuil (circa 40 €).

De cursuslocatie is de sfeervolle cursusruimte van La Causerie Rotterdam. Goed bereikbaar per OV  en auto. Gratis en voldoende parkeermogelijkheid De cursusavonden starten om 19.30 uur en duren gemiddeld tot 22:30 uur.

Wanneer starten de cursussen en hoe kan ik inschrijven?

La Causerie organiseert deze cursussen 3-4x per jaar. De cursussen zijn vaak al snel vol.  We adviseren je om op tijd in te schrijven, eventueel met een optie of voorbehoud. Op de website van La Causerie hieronder zie je de eerstvolgende cursussen (met cursusavonden) en kan je je inschrijven. Je ontvangt dan binnen enkele dagen  een bevestiging.

Wil je informatie over de vervolgcursussen die later worden gepland stuur La Causerie dan een e-mail?