« Alle (Wijn)cursussen

  • Dit (wijn)cursus is voorbij.

Start Cursus ‘Wijnvignet’ SDEN niveau 1 – 2 avonden – Best – Prowines

15 juni @ 19:30 - 22:00

115€
Facebooktwitterlinkedinmail

Leerzame, professionele en gezellige wijncursussen

Wijn is een boeiend product: hoe meer je van wijn weet, hoe interessanter het wordt. Veel mensen drinken met plezier een goed glas wijn en zouden graag iets meer over wijn willen weten. Hoe kies ik een wijn uit een wijnkaart of in het schap? Hoe herken ik druivenrassen? Welke wijn kan ik bewaren en hoe? Welk gerecht past bij deze wijn?

Heeft u nog niet zo veel wijnkennis en proef ervaring dan is het raadzaam om te beginnen met de basis cursus ‘Wijnvignet’ SDEN niveau 1.

Deze basis wijncursus is een tweedelige, praktijkgerichte wijncursus vooral gericht op het ervaren en genieten van wijn. Houd u van wijn en wilt u er wat meer van weten? Dan is deze basiscursus een mooie gelegenheid om wat meer te weten te komen over wijn, een beetje theorie maar voornamelijk veel doen.

U krijgt in twee dagdelen veel proefervaring en een goed beeld van wijnproductie, wijnkenmerken en het leren combineren van wijn met gerechten. U kunt aansluitend het basisdiploma Wijnvignet SDEN1 behalen, wat landelijk erkend wordt. Kortom een leuke en informatieve inleiding in de wijn die u ook kunt gebruiken om verder te leren.

Gegevens

Datum:
15 juni
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
115€
(Wijn)cursus Categorieën:
,
INSCHRIJVEN

Organisator

Prowines
Telefoon:
06 831 54 631
E-mail:
info@prowines.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Prowines
Industrieweg 122
Best, 5683CG Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31 (0)683154631
Scroll naar top