Haal het Wijnvignet® (SDEN-1) in twee workshop avonden Proef! en Serveer! bij La Causerie.

wijnvignetJe houdt van wijn, ook al weet je nog niet precies wat je lekker vindt, laat staan waarom. Op zichzelf niet erg maar het kan leuker. Want hoe meer je van wijn weet, hoe meer je ervan kunt genieten.  Maar misschien werk je met wijn, bijvoorbeeld in een slijterij, wijnhandel, supermarkt, groothandel of restaurant en worden je soms vragen gesteld door gasten of klanten. Die wil je natuurlijk wel zo goed mogelijk beantwoorden.
La Causerie stelt je in staat om in een korte tijd, twee avonden, én op een leuke en leerzame manier in twee workshops het Wijnvignet/SDEN-1 te halen, het landelijk erkende diploma dat door de Stichting Dranken Examens en Normering (SDEN) wordt uitgegeven.

wijnvignetJe volgt dan eerst een Proef! workshop en daarna de Serveer! workshop (of andersom) zodat je in twee avonden de nodige basiskennis en vaardigheden krijgt om met zelfvertrouwen een wijn te serveren en er iets over te kunnen vertellen. Met wat huiswerk tussendoor kun je na afloop van de tweede avond het Wijnvignet® -SDEN-1 halen. Het examen wordt aan het eind van de tweede avond bij La Causerie afgenomen.

De kosten van het Wijnvignet (2 avonden) bedragen € 115 p.p. (inclusief BTW, inclusief reader, cursusboekje en inclusief examen en diploma).

Wanneer zijn de eerstvolgende cursusavonden, is er nog plaats en waar kan ik inschrijven?

Die eerstvolgende cursusavonden vind je op de site van La Causerie

Waar worden de Wijnvignet® workshops gehouden?

Rotterdam: La Causerie Rotterdam (Vredehofweg 59, 3062EM Rotterdam) is uitstekend per auto en openbaar vervoer te bereiken. Na 18 uur is voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.