Het concept

Onder het motto La Causerie bij je thuis® organiseert La Causerie enkele leuke, goed verpakte en verrassende wijnactiviteiten. We hebben drie workshops voor je klaar staan, evenals het SDEN-1-Wijnvignet.

Wijnvignet: tweedelige online cursus, in eigen tempo, met wijnen, hapjes, een afsluitend SDEN1-examen en diploma!

Zoals je van La Causerie kunt verwachten, staat ook deze online mini-wijncursus garant voor twee mooie avonden. Of middagen, want je kunt de cursus starten en onderbreken zodra je het wijnpakket met bijpassende hapjes en cursusboekje in huis hebt.

Deze wijncursus bestaat uit twee delen (Proef! en Serveer!), plus een online SDEN1-examen

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is feedback-la-causerie-bij-je-thuis-1024x437.jpg

Het eerste deel van de cursus kun je op elk moment bestellen en starten. Je ontvangt van ons een pakket (Proef!) met 6 wijnflesjes en enkele bijpassende hapjes, een cursusboekje plus een link naar de Vimeo-video waarin Annick Schreuder je begeleidt. Op je PC of tablet te bekijken, maar ook te casten naar je smart-tv.

Het tweede deel (Serveer!) is als pakket vergelijkbaar en bestaat dus ook uit zes proefwijnen met bijpassende hapjes. De meegeleverde link brengt je naar Vimeo waar Annick Schreuder je op onderhoudende wijze verder inwijdt in de wereld van de wijn. En spijs…
Het examen voor het officiële (online) SDEN1-Wijnvignet wordt 1-2x per maand georganiseerd. Als je geslaagd bent, wordt het diploma naar je opgestuurd.
Wekelijks kan je starten. In overleg kunnen we je voorkeurs “cursusdagen”  afspreken.  We zorgen er dan voor dat je de hapjes en wijnen vers voor je klaar liggen of worden opgestuurd. Het examen (na het tweede cursusdeel) dient door ons 10 dagen van te voren bij SDEN worden aangevraagd. Let hier a.u.b. wel op bij het inschrijven.

Groepen en maatwerk

Deze mini-wijncursus is ook een leuke geste naar je vriendenkring of je medewerkers van je bedrijf. Al vanaf 10 personen is deze leuke cursus in overleg met ons in je agenda te plannen. Leuk in combinatie met Zoom/ Microsoft teams. Meer weten? Bel of whatsapp met 06-19156960 (Léon Krijgsman/La Causerie) of stuur ons een mail.