v

Caroline Cocheret – Wijneducatie Nederland

Na jaren gewerkt te hebben als arbeidsjurist, heb ik negen jaar geleden besloten iets heel anders te gaan doen en mij volledig te richten op mijn passie: wijn. Het vinologendiploma haalde ik in 2011 en sindsdien geef ik met veel enthousiasme wijncursussen en wijnproeverijen, ben ik wijnadviseur en geef ik wijn/spijscursussen bij een kookschool. Sinds 2015 heb ik mijn eigen wijneducatiebedrijf: Wijneducatie Nederland. Wijneducatie Nederland verzorgt wijncursussen op alle niveaus en daarnaast worden er wijnworkshops, thema-avonden en excursies georganiseerd. Wijneducatie Nederland staat voor wijncursussen op hoog niveau door ervaren en goed opgeleide wijndocenten op sfeervolle locaties in Amsterdam en Bussum. En – uiteraard – gebruiken wij alleen kwaliteitswijn en is er veel aandacht voor wijn en spijs, want ook koken en eten is een grote liefde van mij.

En omdat je nooit raakt uitgeleerd, volg ik nu de opleiding tot Magister Vini, de hoogste wijnopleiding in Nederland. Zo kan ik ook mijn nieuw opgedane kennis delen met mijn cursisten. Mijn motto is Vive le Vin, want het leven is zo fijn als je kunt genieten van een mooi glas wijn.

Gevestigd in Onderdijk Cursuslocaties: Obdam, Huizen en Amsterdam. Website: Wijneducatie Nederland

Arno Aartsen

Caroline Cocheret – Wijneducatie Nederland

Na jaren gewerkt te hebben als arbeidsjurist, heb ik negen jaar geleden besloten iets heel anders te gaan doen en mij volledig te richten op mijn passie: wijn.